logo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Toppläge - i golfparadiset!

Våra hus och lägenheter hyrs ut fullt möblerade eller omöblerat. Vi sköter själva om förvaltningen och har svensk, thai och engelsk talande personal på plats, vilket gör att vi kan ge den extra trygghet som känns skön att ha när man inte är på hemmaplan. Samtliga hus och lägenheter som hyrs ut har vi designat och byggt själva, vilket gör att det är anpassat för västerlänningar. Alla våra hyresobjekt är välskötta och ligger på bra lägen.

Vi har funnits på plats i Hua Hin i över 20 år och har därför den erfarenhet som gör oss trygga att hyra av. Vi erbjuder transfer till och ifrån flygplatsen om så önskas och om ni inte vill städa själva så har vi städservice att erbjuda till väldigt rimliga priser.

Vi har egen personal som sköter om husen och trädgårdarna. Kvällstid har vi nattvakt som ni alltid kan kontakta om det skulle vara något. Vår målsättning är att ni skall ha ett kvalitetsboende som dessutom är tryggt. Ni kan hyra både på kort- och långtid.
Vänligen kontakta oss för priser och tillgänglighet.

Om Hua Hin:

Hua Hin ligger ungefär 20 mil söder om Bangkok, vid  Siam buktens fina stränder. Hua Hin är en stad med cirka 75 000 invånare och platsen brukar benämnas Thailands äldsta badort. Innan den thailändske kungen Rama VI "upptäckte" Hua Hin på 1920-talet var den bara en liten fiskeby. Kungen byggde ett sommar palats vid havet som han kallade Klai Kangwon vilket betyder ungefär "Långt bort från problem". Men den kungliga närvaron gjorde förstås att många andra också började åka till Hua Hin för att koppla av.

Utländska turister har börjat upptäcka Hua Hin på allvar, det är dock fortfarande en badort som till skillnad från t.ex. Phuket och Koh Samui domineras av inhemska turister. Staden erbjuder mycket bra restauranger med mat ifrån alla kontinenter och tycker man om nattliv så finns det ett stort utbud. Hua Hin har en milslång strand med gott om plats. Åker man iväg en liten bit kommer man till stränder som är ännu bättre och oftast inte har så många besökare.

Shoppingarkaden Market Village har blivit en jättesuccé, shopping, restauranger, biografer, bowling och mycket annat. Hua Hin har många och mycket bra golfbanor, samtliga banor ligger inom 30 minuters bilfärd och den närmaste ligger mitt i stan. Den breda motorvägen till/från Bangkok och flygplatsen gör att Hua Hin ligger ännu närmare den världsmetropol som storstaden Bangkok är.

Per Eriksson

Entreprenör- och Författarskap

Per-Eriksson

2010 fyllde Per 50 år, han tar beslutet att ge hobbyn att skriva mer tid. Det har resulterat i ”Originalkopian”, debutromanen som fått väldigt bra kritik. Uppföljaren ”Vidriga Vuxna Män” är också färdigskriven och finns att köpa. Läs mer

Weather in Hua Hin

85°
29°
°F | °C
Mostly Sunny
Sun
Sunny
78 | 84
25 | 28
Mon
Thunderstorms
79 | 83
26 | 28