logo

Ett fantastiskt område med totalt 32 trevliga lägenheter, fördelade på åtta byggnader. Beläget direkt på gata (Soi) 112 med två km till havet och fyra km ifrån centrum av Hua Hin. Området har stor saltvattenpool med jacuzzi och barnpool, härlig trädgård på 8000 kvadratmeter med mycket träd och underbara gräsytor. Lägenheterna är på ca 100 kvm, två sovrum, stort allrum och kök i öppen planlösning, två rymliga badrum och en stor balkong. Det är mycket hög standard på lägenheterna och området. I direkt anslutning finns också ett privat joggingspår. Området har gratis trådlöst internet och alla lägenheter har kabel-TV. Parkering finns för motorcykel och bil. Självklart går det att boka städservice till rimliga priser.

Lägenheterna är fullt möblerade och ni kan hyra på kort- eller långtid. Vilket alternativ ni än väljer är det ett tryggt boende för er som vill njuta av er tid i Hua Hin och inte lägga en massa tid på saker som automatiskt följer med vid ett eget ägande av fristående hus.

Vi har personal på plats 24 timmar om dygnet, vi pratar Svenska, Engelska och Thai. Det ger den extra trygghet som känns bra att ha när man är en bit ifrån sitt hemland.

För mer information och bokning, klicka på nedanstående länk. 

www.oneonetwo-residence.com

3-min
5-min
8-min
112-residence02-min


Lägenhet att hyra i absoluta centrum av Hua Hin!

Lägenhet med balkong på 7:e våningen i Baan Klang Condo. 2 pooler, gym, parkering. Boendeyta 50 kvm, uthyres omöblerad. Minimum hyresperiod 1 år. Hyra: 16.000 Baht/mån.

Perfekt läge mitt i stan med gångavstånd till det mesta!

Kontakta oss för mer information.