logo

Per Eriksson (född 1960) är uppvuxen i Stockholm. Originalkopian är hans debutroman som han skrivit på sin fritid, mestadels på något av alla de caféer som finns i Bangkok. Hela berättelsen är så verklig, det är svårt att tro att det aldrig har hänt.

" Erik Hansson var född i ett arbetarhem och växte upp i en omgivning som andades arbetarklass. Han hade svårt för etablissemanget men mest för att han ville göra saker på sitt eget sätt. Han sysslade inte med politik eller demonstrationer på gatorna. Han demonstrerade på andra vis. Människor i chefspositioner var ofta tvungna att erkänna att han hade rätt trots att han gjorde tvärtom.

Spelbolag, glassbussar och förflyttning av hästar från dödsriket till prispallen på Solvalla, allt finns som del i Eriks försök att bevisa att vuxenvärldens krav och förmåga att krångla till livet var fel. Hans filosofi om att allt är möjligt och strävan efter att förenkla går som en röd tråd genom berättelsen. Sunt förnuft och logiskt tänkande, genomsyrade det mesta han företog sig. Erik balanserade sin tid och drivkraft mellan fotbollskarriär och entreprenörskap i unga år, men bestämde sig tidigt att lägga skorna på hyllan och ge sig ut i världen. "

Originalkopian är en originell bok, grundberättelsen om hur Erik blir en av Sveriges största tillverkare av kopior på kläder, hans originalkopior berör oerhört många människor under resans gång. Jakten på honom och hans produkter, livet i Stockholm och Thailand beskrivs ingående. Senare i livet får han ett oväntat uppdrag, polisen och ett känt läkemedelsbolag är uppdragsgivarna, han sätts under prövningar han aldrig kunnat drömma om. Upplösningen har förutsättning att bli en klassiker.

Läs de första kapitlen ur boken här!

Vill ni köpa pappersboken, fyll i vårt kontaktformulär så får ni boken hemskickad till er. (Pris 75 sek inkl frakt)

Boken finns även som e-bok, exempelvis hos www.bokus.com                                                

Vill ni låna den så finns den på de flesta bibliotek i Sverige