logo

book"Vidriga Vuxna Män" finns nu tillgänglig. Vill ni beställa boken fyll i kontaktformuläret, ni får den direkt hem i brevlådan, kostnad 75 sek inkluderat frakt. E-boken beställer ni genom bokhandeln, exempelvis http://www.bokus.com  eller googla på "Vidriga Vuxna Män" för bästa pris. Vill ni låna e-boken kontakta ert bibliotek.

"En 8-årig flicka blir sexmördad och pappan tar en våldsam hämnd. Det leder till upptäckten av en grupp välbärgade män som utnyttjar unga flickor. I fängelset kommer två personer överens om att leta reda på gänget som bildat sin egen privata pedofilklubb. De behöver hjälp av någon som kan Asien och tillfälligheter gör att entreprenör Erik Hansson blir inblandad. Jakten på pedofilerna startar i Stockholm och leder ända till Thailand och dess grannländer. Ett sidospår uppstår, som ingen hade förutsett."

"VIDRIGA VUXNA MÄN" handlar bland annat om det som inte borde förekomma i vårt samhälle. Ett angeläget ämne, pedofiler är svåra att gripa och ännu svårare att få dömda. Vuxna personer fortsätter egoistiskt utnyttja barn, i Sverige och över hela världen.

Författaren Per Eriksson är uppvuxen i Stockholm och boende utomlands sedan många år tillbaka. "Vidriga Vuxna Män" är en fristående fortsättning på hans debutroman Originalkopian.